10 misli oldu?una göre iyi para tabii [img]smileys/smiley2.gif[/img]
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Iddaada Favori Takiminiz...
Daraltma
X
-
İlk olarak seyyahali tarafından gönderildi
bo?verin bunlar para tuza??ndan ba?ka bir ?ey de?il
Can s?k?nt?s? valla ya [img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][b]<font size=\"3\"><font color=BLUE>Hersey <u>Türk</u> Için; <u>Türk</u>\'e Göre, <u>Türk</u> Tarafindan!</font>
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Oflu144 tarafından gönderildiİlk olarak Crazy_OfLu61_ tarafından gönderildi
Kolombiya - Suriye (1)
?talya - Kanada (1)
A.b.d - M?s?r (1)
Brezilya - G. Kore (1)
Hollanda - Benin (1)
Bingoo Tuttu...
Al?rs?n 1-2 milyon...[img]smileys/smiley2.gif[/img]
Kötü param? [img]smileys/smiley2.gif[/img]29.33 YTL[b]<font size=\"3\"><font color=BLUE>Hersey <u>Türk</u> Için; <u>Türk</u>\'e Göre, <u>Türk</u> Tarafindan!</font>
- Alıntı
Yorum
-
No
Maçlar
Tahmin
Oran
611
LOKOMOTIV MOSKOVA(+0H)- (+0H)KRYLYA SOVIETOV
1
1.4
613
KOLOMBIYA (U20)(+0H)- (+0H)ARJANTIN (U20)
2
2.0
626
HOLLANDA (U20)(+0H)- (+0H)SILI (U20)
1
1.2
633
JAPONYA(+0H)- (+0H)BREZILYA
2
1.25
Toplam Oran:
4,20
Kupon olasi Kazanç:
Yeni Kuponum tutabilir [img]smileys/smiley2.gif[/img]
29,40
[b]<font size=\"3\"><font color=BLUE>Hersey <u>Türk</u> Için; <u>Türk</u>\'e Göre, <u>Türk</u> Tarafindan!</font>
- Alıntı
Yorum
-
oynamam bir kere oynadim yatti.en banko maçlar hem de arjantin,brezilya yatirdi.sürprizi bilmistim.oynamadim sonraHADDİNİ BİLEN MERTTİR,VATAN BÖLÜNMEZ TEKTİR,CUMHURİYET İÇİNDE CUMHURİYET KURAN NAMERTTİR!NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!
SERHAT KIRKAYAK,BÜNYAMİN KAHRİMAN,AHMET MUHAMMET DEMİREL VE MESUT KELEŞ!SİZİ HİÇ UNUTMAYACAĞIZ!21.12.2009
Takım tutmak farklı, adam tutmak farklı...
- Alıntı
Yorum
-
kutoz
En favori takimim, tabi ki TRABZONSPOR
Birde Norveç liginde Start'a içerde banko, disarda da 0-2 oynarim. Hiç üzmedi beni [img]smileys/smiley36.gif[/img]
- Düzenle
- Alıntı
Yorum
-
bordoomavii
Yorum